Agentit

Asiantunteva AgentIT auttaa sinua esimerkiksi:

  • Sisäisten järjestelmien sovellusintegraatioissa
  • Ulkoisten kumppanien välisissä integraatioissa
  • API-toteutuksissa
  • Perinteisissä EDI-ratkaisuissa
Agenttien avulla voit keskittyä olennaiseen. Tähtäimessämme on aina yrityksellesi paras IT-ratkaisu. Me varmistamme, että ratkaisu soveltuu käyttämääsi ympäristöön ja että sen kustannukset ovat kohdallaan. Teemme integraatioista ymmärrettäviä ja toimivia, eikä sinun tarvitse paisuttaa IT-osastoasi tai etsiä erityis­asiantuntijoita.
Ketterä, luotettava ja riippumaton AgentIT etsii asiakkaalle aina parhaat ja luotettavimmat ratkaisut. Pystymme hyppäämään nopeasti uusien haasteiden kimppuun ilman suurten toimijoiden byrokraat­tisuutta. AgentIT on perustettu vuonna 2004 ja kuuluu korkeimpaan AAA-luotto­luokitukseen.

AgentIT on

  • Luotettava
  • Innovatiivinen
  • Kehityksen kärjessä
  • Ketterä

AgentIT panostaa myös tuotekehitykseen

Tietojärjestelmät kehittyvät huimaa vauhtia, ja siksi myös me kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tuotekehitys on keskeinen osa yrityksemme toimintaa. Sen keskeisiä kohteita ovat Integration Framework -projekti­malli integraatioille, laadun­varmistamiseen tarkoitettu testaus­palvelu Truugo ja muut tuottavuuden parantamiseksi kehitetyt tuotannossa hyödynnettävät pienet ohjelmisto­komponentit.

AgentIT on riippumaton

Toimimme itsenäisesti. Se tarkoittaa, että emme ole sitoutuneet tiettyihin tuotteisiin tai ohjelmistoihin, vaan hyödynnämme tarpeisiisi ja ympäristöösi parhaiten soveltuvia teknologioita. Varmistamme myös, että tuote on investoinniltaan ja jatkuvilta kustannuksiltaan tarpeisiisi sopiva, ja että sillä tehdyt toteutukset ja ratkaisut voidaan toteuttaa kohtuullisessa ajassa. Tähtäimessämme on löytää juuri yrityksesi tarpeita parhaiten palveleva tuote tai ratkaisu – asiakkaasi eduksi. 

AgentIT on kokenut mutta ketterä

Emme ole ensimmäistä kertaa koodaria kyydissä, vaan meillä on pitkä kokemus yritysten välisistä järjestelmä­integraatioista. Toteutamme järjestelmien välisiä integraatioita sekä sanomanvälitys­ratkaisuja erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille, joiden liike­toiminnassa luotettavalla tiedonkululla on suuri merkitys. Me autamme yritystäsi varmistamaan, että oikea tieto on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Oli projektisi sitten muutaman työpäivän tai useiden vuosien mittainen, asiantuntijamme tekevät joustavasti ja luotettavasti töitä kanssasi.

Palvelutarjontamme koostuu muun muassa seuraavista:

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agentteihimme, ja etsimme sinulle parhaan integraatioratkaisun.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi