Teknologiat

Dell

Boomi

Dell Boomi mahdollistaa integraatioiden rakentamisen ja käyttöönoton uuden sukupolven tekniikoilla. Sertifioidut asiantuntijamme ovat apunasi Boomin pilvipohjaisen integraatioratkaisun käyttöönotossa ja integraatioiden toteuttamisessa.

Axway

B2Bi

Axwayn monien eri teknologioiden ja alustojen avulla voit nopeuttaa liiketoimintasi teknologisia muutoksia, vähentää IT-kulujasi ja lisätä järjestelmiesi joustavuutta. Axwayn ratkaisujen avulla voit mm. tehdä tiedonsiirrostasi turvallista, kehittää mielenkiintoisia sovelluksia ja reaaliaikaistaa analytiikkasi. Katso esimerkki-case alapuolella olevasta linkistä.

WSO2

ESB ja API manager

WSO2-teknologioiden avulla toteutetaan avoimen lähdekoodin integraatioita tukemaan digitaalista liike­toimintaa. ESB eli Enterprise Service Bus on standardeihin pohjautuva viestintäjärjestelmä, jonka avulla uusien digitaalisten tuotteiden ja palveluiden toimittaminen on ketterämpää. API Managerin avulla voit kehittää sovellusohjelmointi­rajapintoja ja integraatioita.

Generix

TradeXpress

TradeXpress on kauppa­kumppanien välisiin yhteyksiin tarkoitettu B2B-intergraatio­työkalu. TradeXpressin avulla tuot joustavuutta asiakas­projekteihisi, tuet monenlaisia integraatioita ja varmistat sähköisen tietoliikenteesi hallinnan. Integraatiot on helppo ottaa käyttöön, ja niiden avulla säästät IT-toimintojesi kuluissa ja teet siirroistasi järjestelmien välillä helppoa.

NextGen

Connect (ent. Mirth)

NextGen Connect on saumaton terveydenhuollon viestintä­integraatioalusta, jonka avulla standardisoit ja siirrät terveydellisiä tietoja ja potilasdataa. Tämä ratkaisu on helppo ottaa käyttöön, ja se on muunneltavissa ja skaalattavissa tarpeen mukaan.

Intersystems

Ensemble

Intersystems Ensemble on integraatiosovellus, joka on saumaton alusta uusien sovellusten kehittämiseen ja niiden nopeaan liitettävyyteen. Emsemblessä on kaikki työkalut datan keräämiseen, jakamiseen ja ymmärtämiseen, jotta voit toimia nopeammin liike­toimintasi vaatimaan suuntaan. Emsemble-ratkaisut ovat nopeita kehittää, helpompi hallita ja ne nopeuttavat projektisi suorittamista.

Arcesb

Connect

ArcESB tarjoaa laadukkaita, luotettavia ja mukautettavia työkaluja sovellusten, palveluiden ja datan integroimiseksi. ArcESB mahdollistaa saumattoman ja tehokkaan tiedonkulun ilman monimutkaisuutta. 

MUITA KÄYTTÄMIÄMME TUOTTEITA

Adeptia – Adeptia Integration Suite

Adeptia Integration Suite on kokonais­valtainen, skaalattavissa ja päivitettävissä oleva yritysten väliohjelmisto­alusta, jossa maksat ainoastaan tarvitsemistasi integraatioista. Adeptia Integration Suite on kaikkien erilaisten integraatioiden paikka (ml. B2Bi, EAI, BPM ja dataintegraatio).

Oracle – SOA Suite

Oracle SOA Suite on markkinoiden kattavin ja yhtenäisin järjestelmä­integraatio- ja palvelu­keskeinen arkkitehtuuri­sovellus. Tässä pilveen perustuvassa sovelluksessa yhdistyvät yksinkertaistettu pilvipalvelu, mobiili, on-premise -ratkaisut ja Internet of Things.

Case-study

Lue, miten Axwayn B2Bi-tuotteella ratkaistiin SE-Mäkisen integraatiotarpeet.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi