Lääketukkurin
integraatiokokonaisuus

Lääketukkurin integraatio­palvelu­keskuksen valvonta toteutettiin käyttäen Elastic Stackia ja Grafanaa

AgentIT rakensi asiakkaan integraatiopalvelukeskuksen valvontaan tarvittavat tekniset ratkaisut, ja sen asiantuntijoista koostuva support team valvoo alustaa ja tarjoaa toisen tason tukea vuorokauden ympäri esimerkiksi transportin ja protokollien kanssa. AgentIT:lla on kriittinen rooli asiakkaan tuotannon luotettavuuden, laadun ja toiminnan tehokkuuden varmistamisessa.

 

 

Tekniset valvontaratkaisut on rakennettu käyttäen open source-alusta Elastic Stackia ja avointa analytiikkaan ja valvontaan tarkoitettua Grafana-alustaa. Niiden avulla laajaa palvelukokonaisuutta voidaan valvoa tehokkaasti ja luotettavasti vuorokauden ympäri. Modernien SOAP ja REST ohella perinteiset FTP yhteydet ovat tärkeässä osassa toteutuksia. 

Asiakkaan integraatiopalvelukeskus on keskitetty emoyhtiön ja 27 maayhtiön tarpeisiin, ja se koostuu erilaisista palveluista, kuten Axway B2Bi ja Sentinel, WSO2, Active MQ ja NGINX. Kansainvälinen toiminta on suuressa roolissa asiakkaan liiketoiminnassa. Alusta välittää kymmeniä tuhansia businesskriittisiä transaktioita päivittäin.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agentteihimme, ja etsimme sinulle parhaan integraatioratkaisun.

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvontapalvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.

AgentIT:n kehittyneet valvontatyökalut auttavat asiantuntijoitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmäprosesseja.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi