Ratkaisut ja referenssit

Eläinlääkärien tukkukauppa Prevett toteutti pitkään suunnitteilla olleen verkkokaupan ja sen tarvitsemat integraatiot nopeasti ja joustavasti AgentIT:n avulla.

SE Mäkinen päivitti integraatio­järjestelmänsä 90-luvulta 2010-luvulle – kustomoitu hallinta­näyttö on AgentIT:n henkilö­kohtaisen palvelun tulos.

AgentIT auttoi elintarvikevalmistajaa valitsemaan integraatio­teknologian ja rakentamaan yhteyksien siirrot operaattoreilta asiakkaan omaan ympäristöön. Asiakkaalle rakennetut yhteydet olivat pääasiassa ulkoisia, esimerkiksi logistiikka­kumppaneihin ja keskus­liikkeisiin toteutettavia yhteyksiä.
AgentIT rakensi asiakkaan integraatio­palvelukeskuksen valvontaan tarvittavat tekniset ratkaisut, ja sen asian­tuntijoista koostuva support team valvoo alustaa ja tarjoaa toisen tason tukea vuorokauden ympäri esimerkiksi transportin ja protokollien kanssa.

Toteutamme integraatioratkaisuja teknologiasta riippumatta – valitsemme juuri sinulle ja tarpeillesi sopivimman ratkaisun.

Työkalupakistamme löytyvät lääkkeet niin EDI kuin API -tarpeisiin sekä monipuoliset valvonnan ratkaisut.

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvonta­palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.
AgentIT:n kehittyneet valvonta­työkalut auttavat asiantunti­joitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmä­prosesseja.

Teknologiat

Toteutamme integraatio­ratkaisuja teknologiasta riippu­matta – valitsemme juuri sinulle ja tarpeillesi sopi­vimman ratkaisun.

Agenttien näppäimistöltä

Artikkeli
Roope Aapola

Dell Boomi on monelle vielä tuntematon nimi, mutta tämä pilvipohjainen integraatiopalvelu leviää ominaisuuksiensa ansiosta nyt hurjaa vauhtia. Dell Boomi mahdollistaa integraatioiden rakentamisen ja käyttöönoton uuden sukupolven tekniikoilla.

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

Vanhat EDI-yhteydet pitävät edelleen pintansa, vaikka integraatioiden toteutustekniikat muuttuvat. Uusien toteutustapojen vallatessa alaa organisaatioiden EDI-osaaminen rapistuu, vaikka kysyntä sen kaltaisille sanomastandardeille on herännyt uudelleen.

Lue Lisää
Artikkeli
Juha Ikävalko

Schematron ei ota kantaa aineiston rakenteeseen. Sen roolina on määrittää tietojen eheyteen liittyvät vaatimukset sääntötarkistusten avulla. Tyypillisiä eheystarkistuksia ovat erilaiset summatarkistukset, päivämäärien vertailu sekä ehdolliset pakollisuudet ja muotovaatimukset.

Lue Lisää

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 B
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi

Copyright © Agentit Finland Oy