Ratkaisut ja referenssit

Viestinvälitysjärjestelmä välittää Gasgrid Finlandin ja kaasumarkkinatoimijoiden keskinäiset, Edig@as-standardin mukaiset viestit, perille turvallista AS4-protokollaa käyttäen.

Eläinlääkärien tukkukauppa Prevett toteutti pitkään suunnitteilla olleen verkkokaupan ja sen tarvitsemat integraatiot nopeasti ja joustavasti AgentIT:n avulla.

SE Mäkinen päivitti integraatio­järjestelmänsä 90-luvulta 2010-luvulle – kustomoitu hallinta­näyttö on AgentIT:n henkilö­kohtaisen palvelun tulos.

AgentIT auttoi elintarvikevalmistajaa valitsemaan integraatio­teknologian ja rakentamaan yhteyksien siirrot operaattoreilta asiakkaan omaan ympäristöön. Asiakkaalle rakennetut yhteydet olivat pääasiassa ulkoisia, esimerkiksi logistiikka­kumppaneihin ja keskus­liikkeisiin toteutettavia yhteyksiä.
AgentIT rakensi asiakkaan integraatio­palvelukeskuksen valvontaan tarvittavat tekniset ratkaisut, ja sen asian­tuntijoista koostuva support team valvoo alustaa ja tarjoaa toisen tason tukea vuorokauden ympäri esimerkiksi transportin ja protokollien kanssa.

Taksilain muutoksen myötä, turkulainen vuonna 2018 perustettu Safetaxi tarvitsi ratkaisun tilausten välittämiseen 20 taksilleen. Ratkaisun keskeinen vaatimus oli keskuksettomuus sekä tilausten välittämisen optimointi tilaajaa lähimmälle autolle.

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvonta­palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.
AgentIT:n kehittyneet valvonta­työkalut auttavat asiantunti­joitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmä­prosesseja.

Teknologiat

Toteutamme integraatio­ratkaisuja teknologiasta riippu­matta – valitsemme juuri sinulle ja tarpeillesi sopi­vimman ratkaisun.

Agenttien näppäimistöltä

Blogi
Ari Pulkkinen

3 vinkkiä tietovirtojesi luotettavuuden varmistamiseen

Lue Lisää
Artikkeli
Petteri Patjas

Sovellustenväliset tietovirrat ovat yksi yritysten kriittisimmistä kokonaisuuksista. Automatiikka ei voi korvata asiantuntevaa ihmistä tietovirtojen valvonnassa.

Lue Lisää
Blogi
Petteri Patjas

Tietovirtojen hallinta on yksi liiketoiminnan kannalta kriittisimmistä toiminnoista yrityksen IT-ympäristössä. Järjestelmät toimivat vain harvoin itsenäisinä ja suljettuina kokonaisuuksina, joten tiedon liikuttaminen on välttämätöntä.

Lue Lisää

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi