Valvonta

Jätä integraatiojärjestelmän valvonta meidän huoleksemme!

Säästät aikaa ja ehkäiset liiketoiminnan keskeytykset, kun AgentIT valvoo yrityksesi IT-infrastruktuuria.

Valvontapalvelumme vapauttaa yrityksesi voimavarat liiketoiminnan tukemiseen ja IT-toimintojen kehittämiseen. Työpäiväsi ei tarvitse enää alkaa järjestelmävirheen selvittelyllä! Tarjoamme keskitettyjä järjestelmäintegraation valvontaratkaisuja, joiden avulla saat parhaan tuen IT-infrallesi.

Palvelu perustuu eri tasoihin, joista sinun on helppo valita yrityksesi tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Halutessasi asiantuntevat AgentIT auttavat sinua päättämään, mille tasolle valvonta kannattaa keskittää, esimerkiksi laitteistoon, sovellukseen tai käyttöjärjestelmään.

Korjaamme järjestelmävirheet ennen kuin ne häiritsevät liiketoimintaa

Järjestelmäintegraatiot vaativat jatkuvaa valvontaa, jotta sanomanvälitys toimii virheettömästi. Poikkeamat esimerkiksi kulu- ja tuloslaskennassa on kriittistä korjata välittömästi, jotta haitta liiketoiminnalle voidaan ehkäistä. Me valvomme puolestasi vuorokauden ympäri ja korjaamme viat heti, jos niitä ilmenee.

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvontapalvelu tuottaa haluamasi hyödyn liiketoiminnallesi.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että liiketoiminnallesi tärkeät prosessit huomioidaan valvontapalvelussa edellyttämälläsi tavalla. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.

AgentIT:n kehittyneet valvontatyökalut auttavat asiantuntijoitamme valvomaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmäprosesseja ja reagoimaan mahdollisiin poikkematilanteisiin nopeasti.

Saat valvontapalvelun nopeasti käyttöösi

Valvontapalvelu sovitetaan aina yrityksesi tarpeisiin, ja siksi se on myös kustannustehokas. Näin yhteistyö etenee:

1. Ympäristöösi asennetaan AgentIT-valvontakomponentit yhdessä päätettyihin liiketoimintasi kannalta kriittisiin valvontakohteisiin. Komponentit ovat yhteydessä keskitettyyn valvontapalveluun.

2. AgentIT huolehtii oma-aloitteisesti valvottavista prosesseista puolestasi, pitää yhteyttä ja tekee tiivistä yhteistyötä kanssasi. 

Ota yhteyttä:
Ari Pulkkinen,
Myyntijohtaja

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi