netum oy

Sisaryrityksemme Netum Oy vastaa julkisen sektorin asiakkuuksistamme. Netumin palveluihin kuuluvat sovellusten suunnittelu ja toteutus, tietojärjestelmien hallinta ja valvonta. Tietoturvallisuuden ratkaisut sekä tietohallintojohdon konsultointi ovat myös yrityksen toiminnan ydinaluetta. 

 

Netumin keskeinen filosofia Legacy To Digi -filosofia on kaiken toiminnan ydin. Uuden rakentamisessa huomioidaan aina olemassa olevat ratkaisut. 

Netumin erityiskykyä on uudistaa siten, että vanha IT-varanto hyödynnetään järkevästi.

 

Akamai

Netumilla on markkinoiden johtava kumppani verkkopalvelujen suojauksessa, mikä takaa asiakkaidemme verkkopalveluille nopean, luotettavan ja turvallisen alustan. Akamai on pilvipohjaisten tietoturvapalvelujen huippuja, mitkä perustuvat maailman suurimpaan sisällönjakeluverkkoon. Akamain tuotteilla on estetty maailman suurimmat DDoS- ja bot-hyökkäykset. Kun kriittisten verkkopalveluiden saatavuus ja nopeus täytyy taata 24/7 kaikissa tilanteissa, Akamai ja Netum ovat kumppanisi.

Akamai on edelläkävijä myös Zero Trust -tietoturvamallin soveltamisessa. Netumilla ja Akamailla on erinomaiset työkalut mallin toteuttamiseen kustannustehokkaasti ja joustavasti. Zero Trust ‑mallin avulla organisaation verkossa olevien sovellusten pääsynhallinta saadaan erittäin tarkasti ja turvallisesti hoidettua.

Keskeiset palvelualueet

  • Digipalveluiden kehitys
  • Tietoturva- ja tietosuoja
  • Jatkuvuuspalvelut (mm. 24/7)
  • Konsultointi
  • IT-omaisuuden hallinta
  • Tietosuojavastaavan palvelu

Netum on valtionhallinnon puitesopimustoimittaja.

Lisää tietoa Netumista osoitteessa: https://netum.fi

Keskeiset asiakkuudet

Netumin asiakkuuksia ovat mm. Työ- ja elinkeinoministeriö, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Senaatti, Valtionvarainministeriö, Maanmittauslaitos, KEHA-keskus ja Posti.

netum_asiakkaat_logopilvi-v2-1024x464
Ota yhteyttä:
Jussi Vasama,
Myyntijohtaja, Netum Oy

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi