Sovelluskehitys

Sovelluksia tietovirtojen hallintaan

Oli kyse sitten sisäisten tai ulkoisten järjestelmien yhteyksistä, meiltä saat yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun. Vahva ja osaava asiantuntijajoukkomme varmistaa, että projekti saadaan maaliin aikataulussa ja integraatiot toimivat sujuvasti.

Monipuolinen asiantuntijatiimimme auttaa sinua esimerkiksi keskittämään myynti-, osto- ja tuloslaskelmoinnin, sekä asiakastilausten ja projektien hallinnan tai korvaamaan sanomanvälitysratkaisut ja sisäiset point-to-point -yhteydet.

Ratkaisu, joka kasvaa liiketoimintasi mukana

Jo projektin suunnitteluvaiheessa kartoitamme yrityksesi yksilölliset tarpeet. Näin saat pitkäikäisen ratkaisun, joka on myös kustannuksiltaan järkevä ja tukee liiketoimintasti tarpeita. Joustava integraatio takaa, että yhteistyö on sujuvaa niin talon sisällä kuin kumppaneidesi kanssa.

IT-osastosi voi keskittyä olennaiseen

Monipuolinen ja kokenut asiantuntijatiimimme tuntee teknologiat kuin omat taskunsa. AgentIT työskentelevät siksi nopeasti, mutta täsmällisesti. Voit olla varma, että järjestelmä­integraatiosi toteutus on paras mahdollinen – ja IT-asiantuntijasi voivat keskittyä siihen, mikä heille on tärkeää.

Laajat ja suppeat sovellus­kokonaisuudet onnistuvat meiltä sujuvasti

  • Saat käyttöösi koko AgentIT:n laaja-alaisen kokemuksen erilaisista ratkaisuista ja asiakastarpeista unohtamatta kokemustamme riskienhallinnan merkityksestä.
  • Tarjoamme monipuolisia ja kustannustehokkaita sovellusratkaisuja, jotka soveltuvat kaikkiin käyttötarpeisiin.
  • Meidän asiantuntijoiltamme saat joustavaa ja laadukasta palvelua.

Miten löytää juuri omalle yritykselle sopiva ratkaisu?

Näin laitamme sovelluksesi toimimaan kokonaisuutena juuri tarpeidesi mukaan

1. Integraatioympäristösi toteuttaminen aloitetaan tarkistamalla erilaisten järjestelmien yhteensopivuus teknisten vaatimusten tukemiseksi.
2. Siirrämme ja tarvittaessa toimimme myös tulkkina muuntaen datan esitysmuotoja järjestelmien välillä.

3. Toteutamme sovellukset ketterästi ja kustannustehokkaasti. Meillä on paljon ohjelmistokohtaisia valmisliittymiä, jotka on helppo ottaa käyttöön.

Ota yhteyttä:
Toni Salminen,
Kehitysjohtaja

Agenttien näppäimistöltä

Blogi
Ari Pulkkinen

3 vinkkiä tietovirtojesi luotettavuuden varmistamiseen

Lue Lisää
Artikkeli
Petteri Patjas

Sovellustenväliset tietovirrat ovat yksi yritysten kriittisimmistä kokonaisuuksista. Automatiikka ei voi korvata asiantuntevaa ihmistä tietovirtojen valvonnassa.

Lue Lisää
Blogi
Petteri Patjas

Tietovirtojen hallinta on yksi liiketoiminnan kannalta kriittisimmistä toiminnoista yrityksen IT-ympäristössä. Järjestelmät toimivat vain harvoin itsenäisinä ja suljettuina kokonaisuuksina, joten tiedon liikuttaminen on välttämätöntä.

Lue Lisää

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi