Integraatio

Rakennamme integraatio­ratkaisusi tulevaisuutta ajatellen

Oli kyse sitten sisäisten tai ulkoisten järjestelmien yhteyksistä, meiltä saat yrityksesi tarpeisiin sopivan integraatioratkaisun. Vahva ja osaava asiantuntijaporukkamme varmistaa, että projekti saadaan maaliin aikataulussa ja integraatiot toimivat sujuvasti.

Monipuolinen asiantuntijatiimimme auttaa sinua esimerkiksi keskittämään myynti-, osto- ja tuloslaskelmoinnin, sekä asiakastilausten ja projektien hallinnan tai korvaamaan sanomanvälitysratkaisut ja sisäiset point-to-point -yhteydet.

Integraatio, joka kasvaa liiketoimintasi mukana

Jo integraatioprojektin suunnitteluvaiheessa kartoitamme yrityksesi yksilölliset tarpeet. Näin saat pitkäikäisen ratkaisun, joka on myös kustannuksiltaan järkevä ja tukee liiketoimintasti tarpeita. Joustava integraatio takaa, että yhteistyö on sujuvaa niin talon sisällä kuin kumppaneidesi kanssa.

IT-osastosi voi keskittyä olennaiseen

Monipuolinen ja kokenut asiantuntijatiimimme tuntee teknologiat kuin omat taskunsa. AgentIT työskentelevät siksi nopeasti, mutta täsmällisesti. Voit olla varma, että järjestelmä­integraatiosi toteutus on paras mahdollinen – ja IT-asiantuntijasi voivat keskittyä siihen, mikä heille on tärkeää.

Laajat ja suppeat integraatiot onnistuvat meiltä sujuvasti

  • Saat käyttöösi koko AgentIT:n laaja-alaisen kokemuksen erilaisista integraatioratkaisuista, -palveluista ja asiakastarpeista unohtamatta kokemustamme riskienhallinnan merkityksestä.
  • Tarjoamme monipuolisia ja kustannustehokkaita integraatiopalveluita, jotka soveltuvat kaikkiin käyttötarpeisiin.
  • Meidän asiantuntijoiltamme saat joustavaa ja laadukasta palvelua.
Integraatioalustan valinta kannatta aloittaa yrityksen tarpeiden kartoituksella. Miten löytää juuri omalle yritykselle sopiva ratkaisu? Lue lisää blogista >>

Näin toteutamme integraatiot huolellisesti juuri sinun tarpeisiisi

1. Integraatioympäristösi toteuttaminen aloitetaan tarkistamalla erilaisten järjestelmien yhteensopivuus teknisten vaatimusten tukemiseksi.
2. Siirrämme ja tarvittaessa toimimme myös tulkkina muuntaen datan esitysmuotoja järjestelmien välillä.
3. Toteutamme integraatiot ketterästi ja kustannustehokkaasti. Meillä on paljon ohjelmistokohtaisia valmisliittymiä, jotka on helppo ottaa käyttöön.
Ota yhteyttä:
Toni Salminen,
Kehitysjohtaja

Agenttien näppäimistöltä

Artikkeli
Roope Aapola

Dell Boomi on monelle vielä tuntematon nimi, mutta tämä pilvipohjainen integraatiopalvelu leviää ominaisuuksiensa ansiosta nyt hurjaa vauhtia. Dell Boomi mahdollistaa integraatioiden rakentamisen ja käyttöönoton uuden sukupolven tekniikoilla.

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

Vanhat EDI-yhteydet pitävät edelleen pintansa, vaikka integraatioiden toteutustekniikat muuttuvat. Uusien toteutustapojen vallatessa alaa organisaatioiden EDI-osaaminen rapistuu, vaikka kysyntä sen kaltaisille sanomastandardeille on herännyt uudelleen.

Lue Lisää
Artikkeli
Juha Ikävalko

Schematron ei ota kantaa aineiston rakenteeseen. Sen roolina on määrittää tietojen eheyteen liittyvät vaatimukset sääntötarkistusten avulla. Tyypillisiä eheystarkistuksia ovat erilaiset summatarkistukset, päivämäärien vertailu sekä ehdolliset pakollisuudet ja muotovaatimukset.

Lue Lisää

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 B
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi

Copyright © Agentit Finland Oy