palvelut

Me löydämme toiminta­ympäristön ja sovellusten väliseen tiedon­välitykseen liittyvät ongelma­kohdat konsultaation perusteella.
Toteutamme monipuoliset integraatiot tarpeesi pohjalta, oli kyse sitten yrityksesi sisäisten järjestelmien tai ulkoisten kauppa­kumppaneiden välisistä yhteyksistä.
Tarjoamme yrityksellesi keskitetyt järjestelmä­integraation valvonnan ratkaisut, ja siten parhaan tuen IT-infrastruktuurisi kokonais­hallintaan.

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvonta­palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.

AgentIT:n kehittyneet valvontatyökalut auttavat asiantuntijoitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmäprosesseja.

Truugo

Truugo on sähköisten asiakirjojen (EDIFACT, XML), kuten laskujen rakenteen tarkistamiseen tarkoitettu helppokäyttöinen ja edullinen itsepalvelu verkossa.

Agenttien näppäimistöltä

Blogi
Ari Pulkkinen

3 vinkkiä tietovirtojesi luotettavuuden varmistamiseen

Lue Lisää
Artikkeli
Petteri Patjas

Sovellustenväliset tietovirrat ovat yksi yritysten kriittisimmistä kokonaisuuksista. Automatiikka ei voi korvata asiantuntevaa ihmistä tietovirtojen valvonnassa.

Lue Lisää
Blogi
Petteri Patjas

Tietovirtojen hallinta on yksi liiketoiminnan kannalta kriittisimmistä toiminnoista yrityksen IT-ympäristössä. Järjestelmät toimivat vain harvoin itsenäisinä ja suljettuina kokonaisuuksina, joten tiedon liikuttaminen on välttämätöntä.

Lue Lisää
Reijo Pursiainen,
IT- ja kehitysjohtaja,
SE Mäkinen

AgentIT auttoi ratkaisemaan oman organi­saatiomme resurssi­haasteet. He ovat olleet joustava kumppani.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi