palvelut

Me löydämme toiminta­ympäristön ja sovellusten väliseen tiedon­välitykseen liittyvät ongelma­kohdat konsultaation perusteella.
Toteutamme monipuoliset integraatiot tarpeesi pohjalta, oli kyse sitten yrityksesi sisäisten järjestelmien tai ulkoisten kauppa­kumppaneiden välisistä yhteyksistä.
Tarjoamme yrityksellesi keskitetyt järjestelmä­integraation valvonnan ratkaisut, ja siten parhaan tuen IT-infrastruktuurisi kokonais­hallintaan.

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvonta­palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.

AgentIT:n kehittyneet valvontatyökalut auttavat asiantuntijoitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmäprosesseja.

Truugo

Truugo on sähköisten asiakirjojen (EDIFACT, XML), kuten laskujen rakenteen tarkistamiseen tarkoitettu helppokäyttöinen ja edullinen itsepalvelu verkossa.

Agenttien näppäimistöltä

Artikkeli
Roope Aapola

Dell Boomi on monelle vielä tuntematon nimi, mutta tämä pilvipohjainen integraatiopalvelu leviää ominaisuuksiensa ansiosta nyt hurjaa vauhtia. Dell Boomi mahdollistaa integraatioiden rakentamisen ja käyttöönoton uuden sukupolven tekniikoilla.

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

Vanhat EDI-yhteydet pitävät edelleen pintansa, vaikka integraatioiden toteutustekniikat muuttuvat. Uusien toteutustapojen vallatessa alaa organisaatioiden EDI-osaaminen rapistuu, vaikka kysyntä sen kaltaisille sanomastandardeille on herännyt uudelleen.

Lue Lisää
Artikkeli
Juha Ikävalko

Schematron ei ota kantaa aineiston rakenteeseen. Sen roolina on määrittää tietojen eheyteen liittyvät vaatimukset sääntötarkistusten avulla. Tyypillisiä eheystarkistuksia ovat erilaiset summatarkistukset, päivämäärien vertailu sekä ehdolliset pakollisuudet ja muotovaatimukset.

Lue Lisää
Reijo Pursiainen,
IT- ja kehitysjohtaja,
SE Mäkinen

AgentIT auttoi ratkaisemaan oman organi­saatiomme resurssi­haasteet. He ovat olleet joustava kumppani.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 B
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi

Copyright © Agentit Finland Oy