osaamineN

Integraatio

B2Bi, ArcESB, WSO2, API gateway...

Toteutamme integraatiot asiakkaan käyttämillä teknologioilla. Autamme myös tuotteen valinnassa, mikäli nykyinen ratkaisu ei vastaa liiketoimintanne tarpeita.

Esimerkkejä hyödyntämistämme teknologioista ovat mm.  ArcEsb, Axway B2Bi/API gateway, NextGen Connect (Mirth), WSO2 API manager, DellBoomi, TradeXpress ja Intersystems IRIS.

 

Integraatio- ja liittymäosaamista meillä on lukuisista järjestelmistä: Netsuite, M2, J.D. Edwards, SAP R/3, MS Navision muutama mainitaksemme.

Integraatioratkaisut toteutamme tällaisia hankkeita varten kehittämämme projektimallin avulla.

rpa

ja tekoäly

Robotiikka on edelleen nopein askelin kehittyä alue IT-maailmassa. Käyttökohteita on rajaton määrä esimerkiksi valvonta, alustan konfigurointi sekä testaus.

 

Projekteissamme työskentelemme alan johtavien tuotteiden, kuten Automation Anywhere sekä UiPath kanssa. Näiden lisäksi meillä on kokemusta avoimeen lähdekoodiin perustuvasta OpenRPA -tuotteesta.

tilannekartoitus

ja analyysi

Pitkä kokemus IT- ja integraatioarkkitehtuurien suunnittelusta on luonut meille hyvät mahdollisuudet auttaa yritystäsi nykyisissä haasteissa ja tulevia ratkaisuja suunnitellassasi.

 

Hyödynnämme suunnittelussa moderneja teknologioita ja Arter on yksi käyttämistämme välineistä.


Käytössäsi tarpeesi mukaan yksi nimetty asiantuntija tai kokonainen tiimi.

sovelluskehitys

ja ohjelmointi

Osaamisemme kattaa lukuisan joukon eri teknologioita. Lista on pitkä, mutta esimerkkeinä sellaiset kuten C#, React, JQuery, Node.js, Java, MySQL, MSSQL, OracleSQL ovat arkipäiväämme.

Integraatioratkaisujen lisäksi toteutamme räätälöityjä käyttöliittymäsovelluksia yrityskäyttöön. Sovellukset voivat olla joko työpöytä sovelluksia tai pilvipohjaisia internetteknologioita hyödyntäviä järjestelmiä.

big data

AI, BI, IOT

Nykypäivän yritykset hukkuvat tietoon. Aina tieto ei ole helposti saatavissa tai sen analysointi teettää ylimääräistä työtä. Osaamisemme avulla voit helpottaa arkeasi ja yrityksesi voi hyödyntää kaiken olemassa olevan informaation liiketoiminnan hyödyksi.

Ratkaisumme mahdollistavat myös IOT:n ja sulautettujen järjestelmien integroinnin liiketoimintatiedoksi.

Ohjelmistopuolella osaamisemme kattaa mm. Power BI ja Qlick -tuotteet Exceliä unohtamatta..

testaus

Truugo ja migraatiot

Hyödynnämme Truugoa kaikkien integraatiototeutuksiemme validoinnissa. Palvelun avulla niin me kuin yrityksesi voi varmistaa tietovirtojen laadun.


Integraatioalustojen vaihtoon luomamme automaatiota hyödyntävät menetelmät nopeuttavat projektia merkittävästi vähentäen manuaalista ohjelmointi ja testaustyötä.

valvonta

Elastic, Grafana, Agemon

Järjestelmien valvonnassa hyödynnämme yleisesti käytettyjä teknologioita. Erityisesti olemme panostaneet avoimien teknologioiden kuten Elastic Stack ja Grafana hyödyntämiseen. Olemme lisäksi toteuttaneet Agemon monitorointi sovelluksen, jonka avulla nykyistä integraatioalustasi voidaan valvoa liiketoiminta- ja prosessitasolla.

Tiesitkö

Pilvialustat

Meillä on kattava kokemus lukuisista pilvialustoista: AWS, Azure, Upcloud, Server4You, Contabo.

Pilvisovellukset

Integroinnit näihin järjestelmiin, Severa, Procountor, Netvisor, Confluence/Jira, hoituvat keskitetyn integraatiopalvelun avulla tai yrityksellesi räätälöidysti toteutetulla pilvipohjaisella integraatioratkaisulla.

Case-study

Lue, miten Axwayn B2Bi-tuotteella ratkaistiin SE-Mäkisen integraatiotarpeet.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi