Uusimmat artikkelit

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla meidän uutisissa ja kirjoituksissamme tilaamalla ilmoitus julkaisuista sähköpostiin tai slack-ohjelmaan.

Petteri Patjas

Petteri Patjas

Onko käsityksesi integraatioista 90-luvulla? Netvisoriin sellaisen voi toteuttaa jopa päivässä

Monilla on harhakuva siitä, että integraatioiden toteutus kestää tolkuttoman pitkään. Nykyään ne voidaan kuitenkin rakentaa jopa päivässä, kunhan suunnittelu- ja määrittelyvaihe on toteutettu huolella. 

Netvisor-integraation tarve nostaa päätään tyypillisesti silloin, kun yritys haluaa näkymän talousraportointiin aiempaa nopeammin ja edullisemmin. Esimerkiksi valmistavan teollisuuden yrityksissä tarve syntyy, kun taloushallintojärjestelmän rinnalla pitäisi käyttää tilausten- ja tuotannonhallintajärjestelmiä. Samankaltainen tilanne voi olla myös esimerkiksi projektitoimituksia tuottavilla yrityksillä. 

Myös tarve nykyaikaiselle raportoinnille voi sytyttää integraatiokipinän. Pahimmillaan yrityksen lähtöjärjestelmä voi olla niin vanha, ettei raportointidataa saada siitä järkevässä muodossa ulos tai siirrettyä järjestelmästä toiseen. Silloin tarvitaan manuaalista työtä – se taas syö aikaa ja rahaa. 

Netvisor-integraation avulla otat taloudenhallinnan ohjat omiin käsiisi nopeasti

Netvisor on modulaarinen ratkaisu, josta yrityksesi voi ottaa käyttöön esimerkiksi taloushallinnan moduuleja sitä mukaa kun tarve ilmenee. Netvisorissa on vakioidut rajapinnat, jotka helpottavat eri moduulien käyttöönottoa. 

Voit nopeuttaa integraatiota entisestään dokumentoimalla yrityksesi rajapinnat huolellisesti, huolehtimalla määrittelyistä ja kartoittamalla yrityksesi tarpeet ennen projektin alkua. Näin työmäärä ja aikataulu voidaan arvioida mahdollisimman luotettavasti.  

Netvisor-integraatioiden kestoa arvioidessa kannattaa ottaa huomioon, että toisinaan siihen kytkettävissä järjestelmissä ei välttämättä ole valmista rajapintaa. Silloin tarvitset integraatioasiantuntijan, joka pystyy perehtymään järjestelmän vaatimuksiin nopeasti ja varmasti. 

Netvisor-integraation avulla voit esimerkiksi:  

  1. tehdä kirjanpidon prosesseista sujuvampia  
  2. automatisoida tilitoimistoille annettavat toimeksiannot täysin  
  3. yrityksellä itsellään on jatkuva kontrolli ja näkymä siihen, mitä laskuja on tulossa 
  4. nähdä prosesseihin tehtyjen muutosten liiketoimintahyödyt välittömästi

Netvisor-integraation todellinen hyöty saadaan kuitenkin silloin, kun kaikki liiketoiminnan prosessit muuttavat saman katon alle. Näin yrityksesi saa laajimman mahdollisen reaaliaikaisen kokonaisnäkymän, etkä tarvitse useita eri järjestelmiä. Ratkaisu sopii kaikille yrityksille, joilla on seurantatarve talouden tietovirtoihin.

Netvisor-integraation avulla näet reaaliaikaisesti, miten muutokset prosessissa, kuten alihankkijan vaihtaminen edullisempaan tai työvuorojen muutokset vaikuttavat omakustannushintaan. 

Petteri Patjas, asiakkuusjohtaja

Integraatiot yhden luukun periaatteella 

Vaikka Netvisor-integraation voi parhaimmillaan toteuttaa päivässä tai parissa, ei niihin välttämättä kannata sijoittaa sinun tai IT-tiimisi arvokasta aikaa. Meillä AgentIT:lla on joukko kokeneita asiantuntijoita, jotka pistävät yhteydet kuntoon alta aikayksikön.  

Me olemme mielellämme apunasi esimerkiksi silloin, kun Netvisor täytyy sovittaa yhteen esimerkiksi kassajärjestelmän tai HR-järjestelmän kanssa, josta Netvisorin hyödyntämä data tulee. Jos haluat integraation rakentamisen lisäksi huolettoman huomisen, autamme sinua esimerkiksi päivittäisessä palvelutuotannossa, integraation tuessa, ylläpidossa ja valvonnassa. 

Nostaako integraatiotarve päätään yrityksessäsi? Lue, kuinka AgentIT voi auttaa.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi

Agentit Finland Oy on 1.1.2021 alkaen

Nimen muutoksella AgentIT:n vahva integraatio-osaaminen tuodaan kiinteäksi osaksi Netumin palvelutarjontaa. 

Puhelinnumerot, osoite- ja laskutustiedot säilyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteet ovat jatkossa etunimi.sukunimi@netum.fi. 

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Tero Nummijärvi, +358 40 561 0120