Referenssi

Gasgrid Finland Oy:n viestinvälitysjärjestelmä kaasumarkkinaan

Viestinvälitysjärjestelmä välittää Gasgrid Finlandin ja kaasumarkkinatoimijoiden keskinäiset, Edig@as-standardin mukaiset viestit, perille turvallista AS4-protokollaa käyttäen.

Suomen Kaasumarkkinat avautuivat ja Gasgrid Finland Oy aloitti toimintansa tammikuun 1. päivänä 2020. Gasgrid Finland otti tuolloin vastuulleen koko Suomen kaasunsiirtotoiminnan, niin kaasunsiirtoverkon ylläpidon kuin kaasunsiirto- ja järjestelmäpalveluiden tarjoamisen Suomessa.

Viestien varmistettu välitys Gasgrid Finlandin sekä kaasumarkkinoiden muiden toimijoiden välillä on kaasumarkkinoiden toiminnan kannalta erittäin keskeinen prosessi. Tämä auttaa Gasgrid Finlandia tarjoamaan turvallista, kustannustehokasta ja luotettavaa kaasujen siirtoa Suomessa esimerkiksi Imatran syöttöpisteen tai Balticconnectorin kautta.

AgentIT:llä oli etuoikeus olla mukana tässä merkittävässä muutoksessa. Autoimme omalta osaltamme Gasgrid Finlandia kaasumarkkinoiden avaamisessa kehittämällä heidän tarpeitansa vastaavan viestinvälitysjärjestelmän ArcESB integraatio-ohjelmiston avulla. Järjestelmä välittää Gasgrid Finlandin ja kaasumarkkinatoimijoiden keskinäiset, Edig@as-standardin mukaiset viestit perille turvallista AS4-protokollaa käyttäen.

”AgentIT:n kyvykkyys valvoa ja operoida liiketoimintakriittistä tiedonsiirtoa on yksi kaasumarkkinoiden kulmakivistä.”

Gasgrid Finland Oy:n asiakkuuksista ja palveluista vastaava Ville Rahkonen.

AgentIT ja Gasgrid Finland myös valvovat yhdessä tätä järjestelmää ja jatkuvaa viestien kulkua Gasgrid Finlandin ja heidän asiakkaittensa välillä turvaten Suomen kaasunsiirtotoiminnan jatkuvuutta kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme ylpeitä, että voimme olla Gasgrid Finlandin mukana kehittämässä kaasumarkkinaa sekä edistämässä tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agentteihimme, ja etsimme sinulle parhaan integraatioratkaisun.

Integraatioympäristöön perehdytetyt asiantuntijat ratkaisevat ongelmat nopeasti

AgentIT:n valvontapalvelun avulla sähköisen liiketoiminnan ja järjestelmäintegraatioiden prosesseja valvotaan automaattisesti etänä vuorokauden ympäri. Näin sinun järjestelmiesi luotettavuus taataan kustannustehokkaasti: yrityksesi työpäivä ei ala järjestelmävirheen selvittelyllä ja voitte käyttää ajalliset resurssinne puhtaasti liiketoimintanne tukemiseen.

 

Valvontapalvelu sovitetaan aina liiketoimintasi tarpeisiin. Näin yhteistyö etenee:

  • Ympäristöösi asennetaan AgentIT-valvontakomponentit yhdessä päättämiimme valvontakohteisiin. Nämä komponentit ovat yhteydessä keskitettyyn valvontapalveluun.
  • AgentIT huolehtii oma-aloitteisesti valvottavista prosesseista puolestasi, pitää yhteyttä ja tekee tiivistä yhteistyötä kanssasi. Pyrimme aina ratkaisemaan ongelman ennen kuin se haittaa liiketoimintaasi.

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi

Agentit Finland Oy on 1.1.2021 alkaen

Nimen muutoksella AgentIT:n vahva integraatio-osaaminen tuodaan kiinteäksi osaksi Netumin palvelutarjontaa. 

Puhelinnumerot, osoite- ja laskutustiedot säilyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteet ovat jatkossa etunimi.sukunimi@netum.fi. 

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Tero Nummijärvi, +358 40 561 0120