Uusimmat artikkelit

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla meidän uutisissa ja kirjoituksissamme tilaamalla ilmoitus julkaisuista sähköpostiin tai slack-ohjelmaan.

Roope Aapola

Roope Aapola

Dell Boomi -buumi

Dell Boomi on monelle vielä tuntematon nimi, mutta tämä pilvipohjainen integraatiopalvelu leviää ominaisuuksiensa ansiosta nyt hurjaa vauhtia. Näitä ominaisuuksia ovat

  • nopea kehitystahti
  • skaalautuvuus
  • helppokäyttöisyys

Dell Boomi mahdollistaa integraatioiden rakentamisen ja käyttöönoton uuden sukupolven tekniikoilla. Integraatiot rakennetaan valmiista osista graafisella käyttöliittymällä. Käyttöliittymä sisältää valmiita yhteystyökaluja (Connector) tuttuihin alustoihin. Näihin alustoihin kuuluvat esimerkiksi AWS, Azure, Salesforce ja NetSuite.

Skaalautuvuus on Dell Boomin toinen valtti. Yksinkertaisen integraation rakentaa hetkessä ja skaalautuvien ympäristöjen ansiosta se pysyy hallussa, vaikka käytössä olisikin useita monimutkaisia integraatioita suurilla sanomamäärillä.

Dell Boomi toimii pilvessä iPaaS (integration Platform as a Service) -ratkaisuna. Datan voi myös säilyttää omilla palvelimilla On-Premise tai Hybridi -ratkaisuilla. On-Premise-asennuksella itse data pysyy omilla palvelimilla ja vain metatietoja säilytetään AtomSphere -pilvessä. AtomSphere on Dell Boomin nimitys integraatioiden hallinta- ja kehitysalustalle. Hybridiratkaisussa, jota Dell itse kutsuu nimellä HIP (Hybrid Integration Platform), tieto kulkee sekä pilvessä että omilla palvelimilla käyttötarpeiden mukaan.

Hinnoittelu

Dell Boomin hinnoittelu on yksinkertainen nykyisin jo yleistyneellä ”pay as you go” -mallilla, joka ei vaadi suurta aloituspanostusta. Dell Boomin hinta määräytyy käytettyjen yhteyksien sekä tietomäärän mukaan. Yhteyksien määrä on myös helppo optimoida. Esimerkiksi työaikajärjestelmä integroidaan laskutusjärjestelmään vain kahdella liitännällä: yksi per järjestelmä.

Onko Dell Boomi sinunkin ratkaisusi?

AgentIT tarjoaa sertifioitua Dell Boomi osaamista. Työntekijöillämme on jo monituinen ja alati kasvava määrä Dell Boomi Professional Developer -sertifikaatteja. Vankka integraatio-osaaminen on myös Dell Boomin kanssa valttia. Tutut EDI-tekniikat, integraatioympäristön ylläpito, API-rajapintojen rakentaminen ja ylläpito toimivat Dell Boomin kanssa samoilla periaatteilla kuin muillakin alustoilla.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat kuulla lisää Dell Boomista!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatio­järjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointi­rajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogi
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Helsinki

Annankatu 25 A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 A
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Rekrytointi

Email rekry@agentit.fi

Agentit Finland Oy on 1.1.2021 alkaen

Nimen muutoksella AgentIT:n vahva integraatio-osaaminen tuodaan kiinteäksi osaksi Netumin palvelutarjontaa. 

Puhelinnumerot, osoite- ja laskutustiedot säilyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteet ovat jatkossa etunimi.sukunimi@netum.fi. 

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Tero Nummijärvi, +358 40 561 0120