Tieto liikkuu taidolla

  Agenttien avulla voit keskittyä olennaiseen. Olemme yrityksesi paras integraatiokumppani. Me varmistamme, että ratkaisu soveltuu käyttämääsi ympäristöön ja että sen kustannukset ovat kohdallaan. Teemme integraatioista ymmärrettäviä ja toimivia, eikä sinun tarvitse paisuttaa IT-osastoasi tai etsiä erityisasiantuntijoita.

  Agenttien näppäimistöltä

  Artikkeli
  Juha Ikävalko

  Schematron-aineistotestaus – mitä ja miksi?

  Schematron ei ota kantaa aineiston rakenteeseen. Sen roolina on määrittää tietojen eheyteen liittyvät vaatimukset sääntötarkistusten avulla. Tyypillisiä eheystarkistuksia ovat erilaiset summatarkistukset, päivämäärien vertailu sekä ehdolliset pakollisuudet ja muotovaatimukset.

  Lue Lisää

  Kaipaatko konsultaati­ota IT-ratkai­suihin?

  Agenttien asian­tuntijat etsivät tiedon­kulkusi solmukohdat konsul­toimalla. Saat selkeän kuvan siitä, miten integraatiot parantavat toiminta­ympäristöäsi ja varmistat samalla, että toiminta­ympäristö palvelee liike­toimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Konsultaation perusteella pystymme arvioimaan uuden integraatio­ratkaisun hyödyt ja haasteet.

  Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agentteihimme, ja etsimme sinulle parhaan integraatioratkaisun.

  Reijo Pursiainen,
  IT- ja kehitysjohtaja,
  SE Mäkinen

  AgentIT auttoi ratkaisemaan oman organi­saatiomme resurssi­haasteet. He ovat olleet joustava kumppani.

  Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asian­tunteviin agent­teihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

  Helsinki

  Mannerheiminaukio 1A
  00100 Helsinki
  Finland

  Turku

  Pitkämäenkatu 4 B
  20250 Turku
  Finland

  Yhteystiedot

  Puh. +358 40 500 5067
  Email myynti@agentit.fi
  Y-tunnus 1920038-7

  Rekrytointi

  Email rekry@agentit.fi

  Copyright © Agentit Finland Oy