Valvonta

Valvomme järjestelmiäsi ja pidämme niistä hyvää huolta puolestasi

Me tuemme IT-infrastruktuuriasi ja sinulta säästyy aikaa omiin tehtäviisi

Tarjoamme yrityksellesi keskitetyt järjestelmäintegraation valvonnan ratkaisut, ja siten parhaan tuen IT-infrastruktuurisi kokonaishallintaan.

Valvontapalvelumme avulla me helpotamme IT-työtehtäviänne, mikä antaa sinun yrityksellesi enemmän tilaa keskittyä liiketoiminnan tukeen ja IT-toimintojen kehittämiseen – eivätkä työpäiväsi enää ala järjestelmävirheen selvittelyllä.

Valvontapalvelumme perustuu eri palvelutasoihin, joista sinun on helppo valita oikea valvonnan taso järjestelmiesi tarpeisiin. Yhdessä kohdistamme valvonnan tason olennaisimpiin valvonnan kohteisiin, kuten laitteistoon, sovellukseen tai käyttöjärjestelmään.

Me korjaamme järjestelmävirheet ennen kuin haittaa liiketoiminnalle ehtii syntyä

Järjestelmäintegraatiot vaativat valvontaa, jotta sanomanvälitys toimii koko ajan virheettömästi. Poikkeamat esimerkiksi kulu- ja tuloslaskennassa on kriittistä korjata heti vian synnyttyä. Näin liiketoiminnallista haittaa ei pääse syntymään. Me valvomme puolestasi vuorokauden ympäri ja korjaamme viat heti, jos niitä ilmenee.

Asiantuntijuus ja laaja-alainen kokemus takaavat onnistuneen asiakaspalvelun

AgentIT:n monivuotinen kokemus integraatioympäristöistä ja laaja-alainen teknologiaosaaminen varmistavat, että valvonnan ja tuen tavoitteet saavutetaan.

AgentIT:n erinomainen asiakaspalvelu ja viestintä takaavat, että saat valvontapalvelusta parhaan mahdollisen hyödyn. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja palvelu on asiantuntevaa ja kustannustehokasta.

AgentIT:n kehittyneet valvontatyökalut auttavat asiantuntijoitamme huolehtimaan ennalta määrittelemiäsi ja liiketoiminnallesi kriittisiä järjestelmäprosesseja.

Valvonta on helppo aloittaa, ja teemme kaiken puolestasi

AgentIT:n valvonnan alla sinun järjestelmiesi luotettavuus taataan kustannustehokkaasti. Valvontapalvelu sovitetaan aina liiketoimintasi tarpeisiin. Näin yhteistyö etenee:

1. Ympäristöösi asennetaan AgentIT-valvontakomponentit yhdessä päättämiimme valvontakohteisiin. Nämä komponentit ovat yhteydessä keskitettyyn valvontapalveluun.

2. AgentIT huolehtii oma-aloitteisesti valvottavista prosesseista puolestasi, pitää yhteyttä ja tekee tiivistä yhteistyötä kanssasi.

Ota yhteyttä:
Petteri Patjas,
Asiakkuusjohtaja

Agenttien näppäimistöltä

Referenssi
Juho Suominen

Axwayn B2Bi-integraatiojärjestelmä yhdistää organisaatioiden välisen tiedonsiirron ohjelmointirajapintaan.

Lue Lisää
Petteri Patjas

Valvomme järjestelmäintegraatioitasi ja korjaamme niiden sisäiset virhetilanteet puolestasi

Lue Lisää
Blogiartikkeli
Toni Salminen

EDI vai API? Sopivan integraatioalustan valinta alkaa yrityksen tarpeiden kartoittamisesta

Lue Lisää

Sinulla on haaste, meillä on ratkaisu. Ota yhteyttä asiantunteviin agentteihimme, ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Helsinki

Mannerheiminaukio 1A
00100 Helsinki
Finland

Turku

Pitkämäenkatu 4 B
20250 Turku
Finland

Yhteystiedot

Puh. +358 40 500 5067
Email myynti@agentit.fi
Y-tunnus 1920038-7

Copyright © Agentit Finland Oy